Meny
Varukorg

SMÅ OTRYCKTA KUVERT

Model: Kuvert - Brunribbad
Kuvert brunribbad Kuvert till plastkort - Kuverten finns för snabb leverans och är otryckta. - Storlek 94 x 62 mm är anpassad för ett standard plastkort. Flik: Fukthäftande Material: Papper, 100 gsm Kunden betalar för extra service - Kunden förväntar sig ofta ett färdigt paket med sig hem. ..
3.90 kr
Kuvert i färger Kuvert i färger
Fråga oss om färger...
Model: Kuvert färgade
Kuvert i färger Kuvert i färger till plastkort - Kuvert i färger finns för snabb leverans och är otryckta. - Storlek 94 x 62 mm är anpassad för ett standard plastkort. Flik: Fukthäftande Material: Papper, 100 gsm Kunden betalar för extra service - Kunden förväntar sig ofta ett färdigt pak..
3.10 kr
Model: Kuvert - svart/vitt
Kuvert i Svart/Vit Kuvert till plastkort - Kuverten finns för snabb leverans och är otryckta. - Svart och vitt kuvert är ett enkelt val.- Storlek 94 x 62 mm är anpassad för ett standard plastkort. Flik: Fukthäftande Material: Papper, 100 gsm Kunden betalar för extra service - Kunden förvä..
3.10 kr
Model: Kuvert - guld/silver
Kuvert i guld och silver Kuvert till plastkort - Kuverten finns för snabb leverans och är otryckta. - Kuvert i guld och kuvert i silver är mycket populära. - Storlek 94 x 62 mm är anpassad för ett standard plastkort.Flik: Fukthäftande Material: Papper, 100 gsm Kunden betalar för extra serv..
4.10 kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)
Vi använder kakor och liknande teknologier för att kunna förbättra upplevelsen för våra kunder. Personuppgiftspolicy.